Brezplačna poštnina za naročila nad 39

Dišave za omare

Obožujete svež vonj vaših oblačil? Želite, da bi tudi omare z oblačili in čevlji dišale po vašem najljubšem vonju? Dišave za omaro Shake odstranijo ter nevtralizirajo neprijetne vonjave, hkrati pa so narejene tako, da moč vašega izbranega vonja ostane ravno pravšnja. Vsak paket vam zagotovi 2 meseca svežine v vaši omari.

Prikaz vseh 8 rezultatov

Dišave za omaro so odličen način, da v vašem domu ustvarite prijetno vzdušje. Naša ponudba vključuje osvežilce , ki bodo poskrbele za čudovit vonj v vaših omarah, našli pa boste tudi druge izdelke, ki vam bodo pomagali ohranjati vonj vaših oblačil svež. Z uporabo naših dišav boste poskrbeli za dobro počutje in prijeten vonj v vašem domu. Poiščite ime svojega najljubšega vonja in ga dodajte v košarico.

Zakaj so osvežilci za omaro Shake najboljša izbira za vašo omaro?

  1. Odstranjujejo neprijeten vonj in nevtralizirajo bakterije v zraku.
  2. Imajo ravno pravo moč dišave, ki ni premočna ali prenežna.
  3. Trajajo dlje kot drugi osvežilci za omaro.
  4. Ponujajo širok izbor vonjev, zato izberite vašega najljubšega in si izboljšate razpoloženje.
  5. So organske in okolju prijazne, brez škodljivih kemikalij.

Odstranjujejo neprijetne vonjave

Ste že imeli težave z neprijetnimi vonjavami v omari, ki so se mešale z vašimi oblačili? Poceni osvežilci zraka, ki jih najdete na trgu, ne odstranjujejo neprijetnih vonjav, ampak jih le maskirajo z drugo dišavo. Zato smo v ponudbo vključili dišave za omare Shake, ki so posebej zasnovani, da odstranijo  ter nevtralizirajo neprijeten vonj v omarah, predalih in ostalih zaprtih prostorih. Tako bodo omare in predali vedno dišali po vašem najljubšem vonju.

Dišava za omaro ima ravno pravo moč

Shake oddaja popolnoma uravnoteženo dišavo, ki zadane vse prave note. Dišava za omaro ne sme biti premočna ali prenežna, saj bi lahko povzročila nelagodje. Tako boste uživali v ravno pravi moči vonja!

Dolgotrajnost

Osvežilci zraka Shake so narejeni tako, da trajajo dlje, zato bodo vaše obleke in omare dlje časa dišali sveže. Formula vsebuje gosto pakirane delce, ki zrak še naprej osvežujejo z izbrano vonjavo.

Izbira dišav

Izbirate lahko med široko paleto dišav, zato smo prepričani, da boste našli svojo! Naši osvežilci zraka so na voljo v sladkih, močnih, svežih, nežnih in cvetličnih vonjavah. Dobro razmislite o vrsti oblačil, ki jih shranjujete, in o tem, kakšen vonj bi jim najbolj ustrezal. Imamo več kot 9 vonjev za v omaro, najpopularnejši pa je osvežilec za omaro z vonjem vanilije in cedre.

Naravne sestavine

Osvežilci Shake so povsem organski in ne vsebujejo škodljivih kemikalij, zato niso nevarni za okolje in ne povzročajo draženje dihal. Zagotavljanje naravnih sestavin v naših dišavah je bilo naše glavno vodilo.

Dišave za omaro in njihova zgodovina

Dišave za v omaro sežejo daleč v zgodovino, v čas, ko ljudje še niso poznali sodobnih pralnih strojev in sušilcev. Takrat so ljudje oblačila prali ročno in jih sušili na soncu, nato pa so jih shranili v omare. Oblačila so pogosto ostajala vlažna, kar je povzročilo neprijeten vonj v omarah, zato so se odločili za uporabo različnih dišav za omaro, ki so poskrbele za svežino oblačil. V nekaj stoletjih so različne vrste dišav postale pomembne kategorije dišav za dom. Danes obstaja več različnih dišav za omaro, ki vključujejo različne arome in trajnost.

Dišave za omare so odlična izbira za darilo

Čeprav je dišava za v omaro zelo uporaben izdelek, ga veliko ljudi ne kupi, ker preprosto ne vedo zanj, zato je kot darilo še toliko bolj dobrodošel. V spletni trgovini Bim Bam ponujamo več različnih dišav, kar omogoča, da najdete osvežilec zraka za omaro, ki ustreza okusu vsake osebe. Oglejte si še ostale osvežilce za prostor.

Naša spletna trgovina vedno nudi možnost, da se osvežilec zraka za omaro pošlje neposredno na naslov obdarovane osebe, kar je še posebej priročno, če živite v drugem mestu. Če torej iščete dobro izbiro za darilo, so dišave za v omare zagotovo odlična izbira, ki bodo obdarovancu obogatila dom. Dostava na dom je nad 37 EUR brezplačna.

Moja košarica
Vaša košarica je prazna.

Kaj si želite danes?