Brezplačna poštnina za naročila nad 39

Osvežilec za omaro Shake: tiare in orhideja

3.90

S to zanimivo kombinacijo sladke, intenzivne dišave tiare in čistega vonja orhideje bo vaša garderoba dišala eksotično. Vsebina paketa: 3 vrečke z držalom

Že od antičnih časov rimskega cesarstva in kraljice Kleopatre je znano, da eterična olja delujejo biocidno in fungicidno. Danes se eterična olja vračajo v naše vsakdanje življenje. Iz eteričnih olj so danes narejeni najboljši parfumi ter naravna čistila in razkužila.

Dišava za omaro Shake združuje prijetne vonjave z biocidnim in fungicidnim delovanjem eteričnih olj in je posebej zasnovana v skladu s sodobnimi potrebami po dezodoriranju bivalnih prostorov.

“Shake” parfumske granule za omare vsebujejo 100% naravne granule obogatene z dišavnimi sestavami na osnovi eteričnih olj.

Navodila za uporabo: Vrečke parfumov odstranite iz zaščitnega lista in jih odložite v predal, skrinjo ali omaro. Če želite vrečke obesiti v omaro, uporabite kaveljčke, ki so priloženi izdelku. Za majhne prostore uporabite eno vrečko, za srednje velike in velike prostore pa dve vrečki.

Opozorilo: Vrečic ne uporabljajte v pralnem ali sušilnem stroju. Izogibajte se neposrednemu stiku med vrečkami parfuma in lakiranimi površinami, oblačili in spodnjim perilom.

Odlična podpora

Prijazna podporna ekipa vam bo z veseljem pomagala.

Hitra dostava

Vsa vaša naročila bodo pri vas v treh delovnih dneh.

Kvalitetni EU izdelki

Vsi izdelki so narejeni v Evropski Uniji.

Moja košarica
Vaša košarica je prazna.

Kaj si želite danes?