Brezplačna poštnina za naročila nad 39

Dišava za omaro Shake: cedra in vanilija

3.88

Če vam je všeč topel vonj narave, je ta kombinacija prava za vas. Vsebina paketa: 3 vrečke z držalom.

Že od časov rimskega cesarstva in kraljice Kleopatre je znano, da eterična olja delujejo biocidno in fungicidno. Dandanes se eterična olja vračajo v naše vsakdanje življenje, saj so iz njih narejeni najboljši parfumi ter naravna čistila in razkužila.

Linija izdelkov za omare Shake združuje prijetne vonjave s fungicidnim in biocidnim delovanjem eteričnih olj ter je posebej zasnovana v skladu s sodobnimi potrebami po dezodoriranju bivalnih prostorov. Dišava za omaro “Shake” vsebuje 100% naravne granule obogatene z dišečimi sestavinami na osnovi eteričnih olj.

Navodila za uporabo: Vrečke parfumov odstranite iz zaščitnega lista in jih odložite v omaro, predal ali skrinjo. Če želite vrečke obesiti v omaro, uporabite priloženo držalo. Za majhne prostore uporabite eno vrečko, za srednje velike in velike prostore pa dve vrečki. Za maksimalno učinkovitost granul poskrbite, da so vrečke parfuma dobro razporejene, tako da se vonjave enakomerno razporedijo po celotnem prostoru. Dišava za omaro Shake je popolnoma naravna in okolju prijazna, zato je idealna izbira za vse, ki si želite ohraniti čisto in zdravo okolje brez uporabe škodljivih kemikalij. Primerna je tudi za tiste, ki imate občutljivo kožo, saj ne vsebuje škodljivih vonjav, ki bi dražile kožo.

Osvežilec za omaro lahko uporabite tudi v drugih prostorih vašega doma tako, da ga preprosto odložite v predalih ali omarah za čevlje.

Opozorilo: Vrečkic ne uporabljajte v pralnem ali sušilnem stroju. Izogibajte se neposrednemu stiku med vrečkami in lakiranimi površinami, oblačili in spodnjim perilom.

Odlična podpora

Prijazna podporna ekipa vam bo z veseljem pomagala.

Hitra dostava

Vsa vaša naročila bodo pri vas v treh delovnih dneh.

Kvalitetni EU izdelki

Vsi izdelki so narejeni v Evropski Uniji.

Moja košarica
Vaša košarica je prazna.

Kaj si želite danes?