Brezplačna poštnina za naročila nad 39

Pametna steklenica HidrateSpark PRO 620 ml

85.00

Pametna steklenička za vodo HidrateSpark PRO spremlja vaš vnos vode s sinhronizacijo preko Bluetooth povezave z aplikacijo HidrateSpark in sveti, da vas opomni, da ostanete hidrirani ter dosežete vaš dnevni cilj. Nerjaveče jeklo z vakuumsko izolacijo ohranja vašo pijačo hladno do 24 ur, lahka plastika Tritan™ pa je odporna na drobljenje ter vonjave. Barvo svetlobe opomnika lahko po meri izbirate v aplikaciji, ki je na voljo na Android in iOS telefonih. 620 mililiterska steklenica je na voljo v črni barvi in ima slamico.

Kategorija:
  • Vakuumsko izolirana pametna steklenica za vodo HidrateSpark PRO je iz nerjavečega jekla, ki ne vsebuje Bisfenol A (BPA)
  • Pijačo ohranja hladno do 24 ur in preprečuje potenje
  • Inteligentni LED senzor zažari, ko je čas za pitje, in se poveže z brezplačno HidrateSpark aplikacijo, da sledi vsakemu požirku ter sproti posodablja vaš dnevni cilj
  • Nova zasnova vključuje polnilno baterijo in kabel za hitro polnjenje
  • Nosilni trak omogoča enostavno prenašanje na poti
  • Pokrovi so primerni za pomivanje v pomivalnem stroju. Ohišje steklenice pomijte ročno. Senzorja ne potapljajte, umivajte ali močite. Izdelka ne uporabljajte z vročimi tekočinami.
  • Niste prepričani, ali ste steklenico pustili v avtu ali v pisarni? Uporabite funkcijo Find My Bottle v aplikaciji HidrateSpark, da preprosto poiščete svojo steklenico na zadnjem mestu, kjer je bila sinhronizirana.

Prijavite se na zabavna obvestila aplikacije HidrateSpark, ki vam bodo pomagala ostati na dobri poti. Tekmujte s prijatelji v zabavnih hidracijskih izzivih in si prislužite trofeje za svojo zbirko.

Odlična podpora

Prijazna podporna ekipa vam bo z veseljem pomagala.

Hitra dostava

Vsa vaša naročila bodo pri vas v treh delovnih dneh.

Kvalitetni EU izdelki

Vsi izdelki so narejeni v Evropski Uniji.

Priljubljeni izdelki

Moja košarica
Vaša košarica je prazna.

Kaj si želite danes?