Brezplačna poštnina za naročila nad 39

Osvežilec zraka za avto Shake: vanilija in črni ribez

5.89

Če želite osvežiti svoj avtomobil s prijetnim vonjem vanilije in črnega ribeza, je ta osvežilec zraka za avto prava izbira za vas. Z njim boste ustvarili prijetno vzdušje, dodatno polnilo v dveh 45 ml stekleničkah pa bo poskrbelo za še daljšo uporabo.

Osvežilec zraka za avto Shake je na voljo v 19 vonjih, med katerimi lahko vsak najde svojega najljubšega. Preprosto ga obesite na vzvratno ogledalo in uživate v vonju.

Vonj vanilije je znan po svoji toplini in sladkosti, ki lahko sproži občutke udobja in sprostitve. Črni ribez pa ima zelo močan, sladek in osvežilen vonj, ki lahko osveži in poživi čute. Osvežilec zraka za avto ustvarja edinstveno dišavo, ki združuje najboljše lastnosti obeh sestavin. Vanilija s črnim ribezom ustvarja čutno dišavo, ki jo boste želeli dihati globoko in znova ter znova.

Ime "SHAKE" je bilo izbrano, ker njegov pomen spominja na način delovanja dišave za avto in tako združuje ime z embalažo in samim izdelkom, Shake je tudi kratka, zveneča, lahko izgovorljiva in mednarodno znana beseda, ki si jo je lahko zapomniti. Nosi tudi druge pomene, povezane z glasbo in čutnostjo, ki so privlačni in globoko zakoreninjeni v kolektivni zavesti zahodnega sveta. V kontekstu tega izdelka "Shake" pomeni tudi "Shake the nature".

Dišave za avto “SHAKE” so rezultat inovativnega in ekološkega razmišljanja ter ekskluzivne uporabe visokokakovostnih sestavin, kar je bilo prepoznano na številnih sejmih inovacij po svetu ter potrjuje številne nagrade. Leseni osvežilec zraka za avto poleg visoke učinkovitosti želi s svojim materialom, obliko, detajli in celotnim izgledom razveseliti vse čute, ne le vonja. So zelo prijetni na dotik, saj je les topel, prijeten material, njegova oblika pa je okrogla in enostavna za prijemanje ter držanje v roki. Preprosta eleganca lesene embalaže daje izdelku visoko estetsko kakovost, ki se ujema s pravim parfumom, zato služi tudi kot okras v vašem avtomobilu. Vsak vonj je mogoče prepoznati po barvi vrvice.

“SHAKE” je popolnoma inovativen izdelek na področju avtoparfumov. Patentiran je pod številko P20030932A. Nastala je kot posledica potrebe po odprtju nove dimenzije med osvežilci zraka za zaprte prostore. Njegova embalaža je sestavni del njegovega inovativnega in edinstvenega delovanja. Embalaža je namreč oblikovana tako, da vsak njen del prispeva k delovanju izdelka.

Vonj se razprši z nežnim nihanjem stekleničke. Kratka vrvica se uporablja za obešanje izdelka na izbrano mesto v avtu (običajno vzvratno ogledalo), da lahko nežno niha. Z nihanjem se iz stekleničke sprosti parfum, ki ga vpije leseno ohišje in ga nato nežno in neprekinjeno razprši v okolje ter poskrbi za prijeten, diskreten in dolgotrajen vonj vašega avtomobila.

Naravni osvežilci za avto “Shake” na osnovi eteričnih olj so primerni tudi, če ste občutljivi na industrijske vonje in parfume, za otroke ter vaše hišne ljubljenčke. Vse materiale, ki so bili uporabljeni v proizvodnem procesu je mogoče v celoti reciklirati.

Odlična podpora

Prijazna podporna ekipa vam bo z veseljem pomagala.

Hitra dostava

Vsa vaša naročila bodo pri vas v treh delovnih dneh.

Kvalitetni EU izdelki

Vsi izdelki so narejeni v Evropski Uniji.

Moja košarica
Vaša košarica je prazna.

Kaj si želite danes?