Osvežilec zraka za avto Shake: lotos

5.90

Intenzivnejši cvetlični vonj, ki je priljubljen pri nežnejšem spolu. V paketu je dodatno polnilo: 2 krat 45ml.

V antiki, v Cezarjevem obdobju so eterično olje sivke uporabljali v puljskem amfiteatru za odišavljanje borilnega prostora in celotne arene med gladiatorskimi boji. Eterično olje so postavili v kamnite posode na vrhu amfiteatra. Vonj eteričnega olja istrske sivke lahko začutite še danes v dišavi za avto Shake, pa tudi v drugih dišavah, ki smo jih dali v majhne lesene posodice. Dovolj je, da te posode obesite na vzvratno ogledalo in uživate v vonju.

Najboljša dišava za avto "Shake" je na voljo v 19 vonjih, med katerimi lahko vsak najde svojega najljubšega. Prvotno je bila narejena za vzvratna ogledala avtomobilov, vendar je kmalu našla svoje mesto v ladijskih kabinah in domovih.

Ime izdelka "SHAKE" je bilo izbrano, ker njegov pomen spominja na način delovanja osvežilca in tako združuje ime z embalažo ter samim izdelkom. Shake je tudi kratka, zveneča, lahko izgovorljiva in mednarodno znana beseda, ki si jo je lahko zapomniti. Nosi tudi druge pomene, povezane z glasbo in čutnostjo, ki so privlačni in globoko zakoreninjeni v kolektivni zavesti zahodnega sveta. V kontekstu tega izdelka "Shake" pomeni tudi "Shake the nature".

Izdelki “SHAKE” so rezultat inovativnega in ekološkega razmišljanja ter ekskluzivne uporabe visokokakovostnih sestavin, kar je bilo prepoznano na številnih sejmih inovacij po svetu. Shake je dobitnik UNESCO nagrade za ohranjanje okolja, nosilec hrvaške oznake Creation in dobitnik zlate medalje na najprestižnejšem svetovnem sejmu inovacij v Ženevi. Na 53. svetovni razstavi izumov, novih izdelkov in tehnologij Eureka 2004 v Bruslju je izdelek prejel GRAND PRIX za izboljšanje kakovosti življenja in ekološko razmišljanje.

Avtomobilske dišave poleg visoke učinkovitosti želijo s svojim materialom, obliko, detajli in celotnim izgledom razveseliti vse čute, ne le vonja. So zelo prijetne na dotik, saj je les topel, prijeten material, njegova oblika pa je okrogla in enostavna za prijemanje ter držanje v roki. Preprosta eleganca lesene embalaže daje izdelku visoko estetsko kakovost, ki se ujema s pravim parfumom, zato služi tudi kot okras v vašem avtomobilu. Vsak vonj je mogoče prepoznati po barvi vrvice.

“SHAKE” je popolnoma inovativen izdelek na področju avtoparfumov. Nastal je kot posledica potrebe po odprtju nove dimenzije osvežilcev zraka za zaprte prostore. Njegova embalaža je sestavni del inovativnega in edinstvenega delovanja, saj je oblikovana tako, da vsak njen del prispeva k delovanju dišave. Kratka vrvica se uporablja za obešanje izdelka na izbrano mesto v avtu (običajno vzvratno ogledalo), da lahko nežno niha. Z nihanjem se iz stekleničke sprosti parfum, ki ga vpije leseno ohišje in ga nato nežno in neprekinjeno razprši v okolje ter poskrbi za prijeten, diskreten in dolgotrajen vonj vašega avtomobila.

Dišave za avto “Shake” na osnovi eteričnih olj so primerne za ljudi, ki so občutljivi na industrijske vonje in parfume, za otroke in hišne ljubljenčke. Vse materiale uporabljene v proizvodnem procesu je mogoče v celoti reciklirati.

Odlična podpora

Prijazna podporna ekipa vam bo z veseljem pomagala.

Hitra dostava

Vsa vaša naročila bodo pri vas v treh delovnih dneh.

Kvalitetni EU izdelki

Vsi izdelki so narejeni v Evropski Uniji.

Moja košarica
Košarica je prazna.

Ob vsakem naročilu prejmete brezplačne dišave za omaro, ki bodo zagotovile 2 meseca svežine!