Brezplačna poštnina za naročila nad 39

Osvežilec za sesalec Shake: žamet

3.90

Lahkoten in prefinjen vonj za tiste, ki ste občutljivi na močne parfume. Vsebina pakiranja: 4 vrečke zrnc

Že od antičnih časov rimskega cesarstva in kraljice Kleopatre vemo, da eterična olja delujejo fungicidno ter biocidno. Iz eteričnih olj so sedaj narejeni najkvalitetnejši parfumi in naravna čistila ter razkužila.

Dišave za sesalec "Shake" združujejo prijetne vonje z fungicidnim in biocidnim delovanjem eteričnih olj ter so posebej zasnovane v skladu s sodobnimi potrebami po dezodoriranju bivalnih prostorov, ki se med sesanjem odišavijo.

Dišava za sesalce “Shake” vsebuje 100% naravne granule obogatene z dišavnimi sestavami na osnovi eteričnih olj. Osvežilci “Shake” so patentirani hrvaški izdelki, ki so prejeli številne nagrade na mednarodnih sejmih inovacij.

Uporaba: Za največjo učinkovitost in najboljše rezultate priporočamo, da v sesalec vstavite novo vrečko, nato pa vsebino vrečke stresete na tla in posesate zrnca. Nadaljujte s sesanjem kot običajno, pretok zraka skozi sesalec pa bo poskrbel za ostalo.

Zrnca med sesanjem nevtralizirajo bakterije, ohranijo ostanke hrane in preprečijo njihovo gnitje, nevtralizirajo neprijeten vonj pasjih dlak in odpravijo vonj, ki nastane pri delovanju sesalnika. Seveda bo prostor zatem izžareval čistočo.

Opozorilo: Izdelek ni primeren za sesalce z vodno filtracijo.

Odlična podpora

Prijazna podporna ekipa vam bo z veseljem pomagala.

Hitra dostava

Vsa vaša naročila bodo pri vas v treh delovnih dneh.

Kvalitetni EU izdelki

Vsi izdelki so narejeni v Evropski Uniji.

Moja košarica
Vaša košarica je prazna.

Kaj si želite danes?